Albérleti probléma kezelése

Egy házaspár kiskorú gyerekkel nem fizetett és nem állt szándékukba kiköltözni az ingatlanból gyermekükre hivatkozva

Fiatal férfi bérbe adta lakását egy házaspárnak, akiknek egy kiskorú gyermekük van. A bérleti díjjal és rezsivel adósságot halmoztak fel, de nem áll szándékukba kiköltözni az ingatlanból gyermekükre hivatkozva. Ezért kéri segítségünket az ügy megoldásában. Szerződéskötést követően a 18. napon a bérlő átgondolva cselekedeteit, átadta részünkre a lakás kulcsait és az elmaradt fizetési kötelezettségeivel hiánytalanul elszámolt felénk, így adósságmentesen távozott a lakásból.

Egy pár albérletben egy idő elteltével nem fizettett és több százezres havi bérleti díjat, valamint a rezsi költséget sem

Egy hölgy megkeresett bennünket, hogy kiadta villáját egy párnak, akik egy idő elteltével nem fizették a több százezres havi bérleti díjat, valamint a rezsi költségeket sem. Elmondta, hogy személyes találkozásaik vitába fulladnak és a bérlők tartozása folyamatosan növekszik. Kérte segítségünket az ügy megoldásában. Szerződéskötést követően 34 nap elteltével a hölgy újra birtokba vehette az ingatlanát, valamint a közel másfél milliós tartozásból, egymillió forint közeli összegben megegyezés született az adósság megfizetésére, melyet kiköltözéskor rendeztek is.

Egy hölgynek adta ki a lakást és ténylegesen több kisebbségi férfi és nő lakik a lakásban

Fiatal férfi kért tőlünk segítséget, aki papíron egy hölgynek adta bérbe a lakását, majd azzal szembesült, hogy ténylegesen több kisebbségi férfi és nő lakik a lakásban. A bérleti díjat és rezsi költségeket nem fizetik, tartozásuk már meghaladja a félmillió forintot. Ő többször próbált velük személyesen tárgyalni, de mivel fenyegetésbe kezdtek, így féltette testi épségét. Miután szerződést kötött cégünkkel, megkezdtük a probléma kezelését, majd ennek köszönhetően 46 nap elteltével a megbízónk visszakapta tőlünk lakását az új kulcsokkal együtt.

Egy fiatal pár bérli a lakást - a férfi külföldi állampolgár - és nem fizetik a rezsit

Megkeresett bennünket egy hölgy azzal a problémával, hogy ingatlanát 1 fiatal pár bérli - a férfi külföldi állampolgár - és nem fizetik a rezsit rendesen, ezért folyamatosan kapja a felszólító leveleket. Az ingatlant lelakják, és mikor személyesen felkeresi őket, akkor agresszívan lépnek fel vele szemben. Cégünkkel szerződést kötött, majd azonnal megkezdtük a szükséges lépéseket és a "fenyegetőző" személyek felkeresését. Ennek köszönhetően a pár 40 nap elteltével átadta az ingatlant jogos tulajdonosának.

Feliratkozás RSS - Albérleti probléma kezelése csatornájára