Ingatlan karbantartás, takarítás

Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk az általunk felügyelt ingatlanok (lakások, házak, irodahelyiségek, stb.) teljes körű karbantartását. Ezekbe a mosdók, mellékhelyiségek, elektronikai berendezések, üvegtörések, stb. bármiféle meghibásodása tartozik, melyeket szükség esetén megjavítatjuk. A karbantartás alatt a nem felújítási munkálatokat értjük, tehát olyan munkavégzés, ami nem jár bontási munkálatokkal. Meghibásodás esetén megszervezzük a szakemberek helyszínre vonulását, és a hiba elhárítását. A kiegészítő szolgáltatás díjában a szakemberek kiközvetítése, hiba elhárítása, és a szakemberek munkabére tartozik, a szükséges anyag-alkatrész költsége a bérbeadót terhelik.
Vállaljuk továbbá nem lakóingatlanok esetében (üzlethelyiségek, irodaházak) rendszeres, teljes körű takarítását, lakóingatlanok esetében pedig igény szerint, pl. két bérlő közötti időszakban történő takarítását.
A szolgáltatás díja egyéni megbeszélés részét képezi a különböző szintű feladatokra és munkavégzésre, az ingatlanok regionális elhelyezkedésére és területi nagyságára tekintettel.