Ingatlan kiadás, eladás

Kiadó, eladó ingatlana van? Miért vagyunk többek, mint egy ingatlan iroda? 

Azon felül, hogy cégünk vállalja bérlemények (lakás, ház, iroda, raktár, stb.) kiadását a meghirdetéstől kezdődően a bemutatáson át egészen a bérleti szerződés megkötéséig.........tovább folytatja a bérlemény felügyeletével. A szerződés aláírását megelőzően ellenőrizzük, hogy a potenciális bérlő szerepel-e a "fekete listánkban". Amennyiben nincs a listánkban, úgy megkötésre kerül az általunk készített bérleti szerződés, mely ügyvédekkel, közjegyzőkkel került elkészítésre, hogy annak formaisága és tartalma a jogszabályoknak megfelelő legyen. Ezáltal szabályozva vannak a későbbi vitákra okot adható kérdések. A szerződés megkötését követően cégünk felügyeli a bérleményt a bérleti időszak alatt, valamint a szerződésbe foglaltak betartását, hogy az mind két fél részéről fennálljon. A szerződésszegésből eredő probléma esetén azonnali hatállyal intézkedünk az egyezségek létrehozásában, szükség esetén az eljárások megindításáról és azok lefolytatásáról.

Összegezve cégünk a bérbeadó helyett vállalja a bérlemények kiadását, azt követően a teljes körű felügyeletet, fellépő probléma esetén az azonnali intézkedések megtételét, annak helyreállítására, szükség esetén a bérlők kiköltöztetésének lebonyolítását.

Az ingatlan kiadása nem kizárólagos cégünknél. Sikeres kiadás esetén 1 havi bérleti díjat kérünk, de ebben a díjban már benne foglaltatik az albérlet felügyeleti szolgáltatásunk egyszeri díja, melyről részletesen az "albérlet felügyelet" menüpont alatt tájékozódhat.

Kérem, hogy a fentiek alapján mérlegelje ingatlanja kiadását és döntsön mellettünk!  

Amennyiben eladni szeretné ingatlanát, természetesen abban is segítségére tudunk lenni a kibővült ügyfeleinkre tekintettel.