Oldal kiválasztása

Eladó – Ingatlanok

Tisztelt Érdeklődő!

Kizárólag irodánk kínálatában találja ezt az ingatlant!

Eladó a VII. Nefelejcs utcában egy teljeskörűen felújított tégla lakás. A 37 m2 alapterletű ingatlan 1 + 1 félszobás, a szobák külön nyílnak. A konyha étkezős, a fürdőszoba zuhanyzós, és egyben van a toalettel. Az árban BENNE VAN A TELJES BÚTORZAT valamint a HÁZTARTÁSI GÉPEK IS: tűzhely, sütő, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, és a mosógép is!

Ide valóban csak költöznie kell, illetve amennyiben befektetési céllal keres lakást, könnyen kiadható. A közös költség 9.200 Ft./hó a szemétdíjjal együtt. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Vízórával felszerelt. További előnye, hogy tartozik hozzá egy SAJÁT, 6 m2-es pincerekesz!

A közlekedés kiváló, perceken belül elérhető a 2-es és a 4-es metro, valamint a 20,30,7,178, stb. buszok, 76-os troli. Bevásárlás, szórakozás szempontjából az Aréna Plaza a közelben.

A ház átlagos állapotú, viszonylag kevés lakással rendelkezik.

Alkuképes irányár: 32.000.000 Ft. Jöjjön, nézze meg, és tegyen ajánlatot!

 

Tisztelt Érdeklődő!

Eladó a XXII. kerületben, Rózsavölgyben a Jegenye utcában egy kertes házrész, mely két, önálló lakással rendelkezik. A kisebb lakás 25 m2 alapterületű, egy szoba, konyha, és fürdőszoba – wc tartozik hozzá. Fűtése elektromos. 

A nagyobbik, emeleti lakás 80 m2-es, 3 szobás, tartozik hozzá egy konyha, egy spájz, kádas fürdőszoba, külön toalett, és egy tágas, 20 m2-es terasz. Fűtése gáz cirkóval megoldott. 

A ház 1973-ban épült, jó állapotú, a két lakáshoz tartozó telekterület 800 m2. 

Az udvaron összesen három tároló is rendelkezésre áll, melyek 5-6 m2-esek, a kerti szerszámok, kerti bútorok, egyéb holmik tárolására alkalmasak. A házrész saját víz, villany, és gázórákkal rendelkezik. Az eladó ingatlan 3. szintjétől a kert is le van választva, és bár egy helyrajzi számon szerepelnek, jelenleg nincs használati megosztás. Ennek azonban jogi akadálya nincs, a 3.szint tulajdonosa is együttműködő! 

Ajánljuk két generáció együttéléséhez, vagy befektetés céljából, hiszen a két lakás együtt, vagy külön – külön is kiadható.

Irányára: 68.000.000 Ft. 

Várjuk megtisztelő hívását! 

Tisztelt Érdeklődő!

Eladásra kínálunk a VII. kerületben az Erzsébet körúton egy tulajdoni lap szerint 49 m2, a valóságban 51 m2 alapterületű téglalakást. A ház jó állapotú, a századforduló környékén épült, a lépcsőház néhány éve felújításon esett át, lifttel rendelkezik. Az I. emeleti lakás udvari nézetű, ezáltal mentes a körút zajától. 

Helyiségei: előszoba, tágas, ablakos konyha – étkező, egy kis spájz, 1 + 1 félszoba, melyek egymásból nyílnak – a kisebbik szoba galériázott. A fürdőszobája szintén kellemes méretű, kádas, szellőző ablakkal rendelkezik, és egyben van a toalettel. A fűtést gáz héra (cserépkályha) biztosítja, a meleg vízért villanybojler felel, a lakás vízórával felszerelt.

A közös költség: 10.500 Ft. / hó a szemétdíjjal együtt. A lakás összességében közepes állapotú, pl. a fürdőszoba jó állapotnak örvend, a galéria felújítandó állapotú.

Jelenleg rövidebb távra bérlők lakják, akik rugalmasak az ingatlan megtekintését illetően, és adásvétel esetén egy hónapon belül kiköltöznek.

A beépített bútorzaton kívül igény szerint minden más bútor és műszaki cikk maradhat, amely benne van a vételárban!  Közlekedés: 4es 6os villamosok, M2.

Várjuk megtisztelő hívását! 

A beépített bútorzaton kívül igény szerint minden más bútor és műszaki cikk maradhat, amely benne van a vételárban! 

Várjuk megtisztelő hívását! 

Tisztelt Érdeklődő! 

Eladásra kínálunk a VII. kerületben az Erzsébet körúton egy tulajdoni lap szerint 49 m2, a valóságban 51 m2 alapterületű téglalakást.

 A ház jó állapotú, a századforduló környékén épült, a lépcsőház néhány éve felújításon esett át, lifttel rendelkezik. Az I. emeleti lakás udvari nézetű, ezáltal mentes a körút zajától. Helyiségei: előszoba, tágas, ablakos konyha – étkező, egy kis spájz, 1 + 1 félszoba, melyek egymásból nyílnak – a kisebbik szoba galériázott. A fürdőszobája szintén kellemes méretű, kádas, szellőző ablakkal rendelkezik, és egyben van a toalettel. A fűtést gáz héra (cserépkályha) biztosítja, a meleg vízért villanybojler felel, a lakás vízórával felszerelt.

 A közös költség: 10.500 Ft. / hó a szemétdíjjal együtt. A lakás összességében közepes állapotú, pl. a fürdőszoba jó állapotnak örvend, a galéria felújítandó állapotú. Jelenleg rövidebb távra bérlők lakják, akik rugalmasak az ingatlan megtekintését illetően, és adásvétel esetén egy hónapon belül kiköltöznek. A beépített bútorzaton kívül igény szerint minden más bútor és műszaki cikk maradhat, amely benne van a vételárban! 

Közlekedés: 4es 6os villamosok, M2.