Oldal kiválasztása

Ingatlanok

Kiadó, eladó ingatlana van? Többek vagyunk mint egy ingatlan iroda!……..hogy miért? Kérem olvassa el!

Azon felül, hogy cégünk vállalja bérlemények (lakás, ház, iroda, raktár, stb.) kiadását a meghirdetéstől kezdődően a bemutatáson át egészen a bérleti szerződés megkötéséig………tovább folytatja a bérlemény felügyeletével. A mutatàs alatt már szűrjük a jelentkezőket, azt követően ellenőrizzük, hogy a potenciális bérlő jelölt szerepel-e a “fekete listánkban”, azaz volt e már vele probléma bérleti jogviszony alatt! Amennyiben sikeresen továbbjutnak a rostán, úgy a legmegfelelőbb jelentkezővel megkötésre kerül az általunk készített bérleti szerződés, mely ügyvédekkel, közjegyzőkkel együttműködve került elkészítésre, hogy annak formaisága és tartalma a jogszabályoknak minden tekintetben megfelelő legyen. Ezáltal szabályozva vannak a későbbi vitákra okot adható kérdések. A szerződés megkötését követően cégünk felügyeli a bérleményt a bérleti időszak alatt, ezzel garantálva azt, hogy a szerződésbe foglaltakat mind két fèl betartsa. A szerződésszegésből eredő probléma esetén azonnali hatállyal intézkedünk az egyezségek létrehozásában, szükség esetén az eljárások megindításáról és azok lefolytatásáról.

Összegezve cégünk a bérbeadó helyett vállalja a bérlemények kiadását, azt követően a teljes körű felügyeletet, fellépő probléma esetén az azonnali intézkedések megtételét annak helyreállítására, szükség esetén a bérlők kiköltöztetésének lebonyolítását.

Kérem, hogy a fentiek alapján mérlegelje ingatlanja kiadását és döntsön mellettünk!

Amennyiben eladni szeretné ingatlanát, természetesen abban is segítségére tudunk lenni a kibővült ügyfeleinkre tekintettel.

Eladó – Kiadó Ingatlanok