Oldal kiválasztása

Kiadó -Ingatlanok

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan! 

Kiadó a XIX. kerületben a Jókai utcában, egy teljes körűen felújított erkélyes panellakás. A VI. emeleti ingatlan 53 m2 alapterületű, 1 + 2 félszobás, valamennyi szoba külön nyílik.  

Tartozik hozzá egy előtér – étkező, egy konyha, kádas fürdőszoba, és külön toalett. A lakás bútorozatlan, de opcionálisan ágy kérhető. Részben gépesített: tűzhely, sütő, elszívó rendelkezésre áll, klímával felszerelt. Hűtő opcionálisan kérhető, mosógép nincs.

A bérlemény maximum 4 fő részére ideális, gyermek nem akadály. Továbbá maximum egy, kimondottan kistestű állat hozható (kutya vagy cica). A dohányzás a lakásban szigorúan tilos! Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul.

Bérleti díj: 150.000 Ft + rezsi /hó, kettő havi kaució egy összegben szükséges! Minimum egy évre bérelhető. A havi rezsi 40-45.000 Ft között mozog – a fogyasztás függvényében!

Közös költség: 13.400 Ft, a fűtés díja 10-11.000 Ft átalány, a szemétdíj 1.500 – 1900 Ft / hó, a gáz átalány 3 havonta kb. 4.500 Ft.

Vízórás, így a víz és a villany is fogyasztás alapján fizetendő. A parkolás az utcán ingyenes! M3 metró mindössze két megálló, Europark a közelben.

Számlaképes a bérlemény!

Megbízható, munkáltatói igazolással rendelkező bérlők jelentkezését várjuk!

 Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan! 

Kiadó a XIII. frekventált részén a Béke tér közelében a Jász utcában egy 2020-ban átadott, eddig még soha nem lakott újépítésű lakás.

Az ingatlan V. emeleti, 51 m2-es, tartozik hozzá egy kb. 6 m2-es erkély is. Az egyik szoba amerikai konyha- étkező nappali, a másik a hálószoba. Teljes körűen bútorozott (kivéve ágy a hálóban, de ez opcionálisan kérhető), és gépesített: tűzhely, sütő, hűtőszekrény, mikro, és mosógép is rendelkezésre áll.

Minimum egy évre bérelhető, maximum 3 fő részére, ebből egy gyermek nem akadály. Semmilyen kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos!

Bérleti díj: 160.000 Ft + rezsi /hó, kettő havi kaució egy összegben szükséges. Teremgarázsban parkolóhely bérelhető havi plusz 20.000 Ft-ért.

A közös költség 14.000 Ft / hó a szemétdíjjal, garázs bérlése esetén 16.000 Ft. / hó.

A fűtés és a víz melegítése házközponti egyedi méréssel, a víz és a villany is fogyasztás alapján fizetendő. Kábeltévé, Internet: Szabadon választható a leendő bérlő saját nevére.

Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul!

Megbízható, munkáltató igazolással rendelkező bérlők hívását várjuk!

 Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése február 15-e után lehetséges, de időpont egyeztetés végett addig is várjuk megtisztelő hívását! 

Kiadó a XIII. kerületben a Váci úton az Árpád hídnál egy 50 m2-es erkélyes téglalakás liftes házban, a József Attila színház fölött. Az ingatlan jó állapotú, világos, 1+1 félszobás (egybe és külön nyílnak), a konyhája étkezős, és ablakos, a fürdőszoba kádas, a wc külön található, illetve előszoba is tartozik hozzá.

Az erkély mérete ~ 4 m2. Tájolása nyugati. Hangszigetelő műanyag nyílászárókkal felszerelt! A lakás bútorozott, de a nappali ülőgarnitúrája kérésre elszállításra kerül. Kb. 1000 db-os házi könyvtár is a leendő bérlő rendelkezésére áll. Gépesített: TV, mikro, tűzhely, sütő, hűtőszekrény, mosógép is van.

Bérleti díj: 115.000 Ft+rezsi/hó.

A fűtés távfűtés egyedi méréssel, a villany, a gáz, és a víz is egyedi mérőórák szerint kerül elszámolásra. Közös költség: 11.480 Ft/hó a szemétdíjjal együtt.

Kábeltévé, Internet igény szerint! Maximum 2 fő felnőtt részére kiadó, gyermek, kisállat nem hozható! A dohányzás a lakásban kizárt!

Minimum egy évre bérelhető, két havi kaució egy összegben szükséges! Ideiglenes lakcímbejelentés megoldható!

Kiváló lokáció, az M3 metró Árpád hídi megállója a lakás közvetlen közelében, pár lépésre található, valamint az 1-es villamos, 950-es éjszakai járat, Volán buszok,…stb. szintén 2-3 percen belül elérhetőek. 

 Tisztelt Érdeklődő!

Kiadó a III. kerületi Lángliliom utcában, csendes, és elegáns lakóparki környezetben, mindössze 8 lakásos társasházban egy új építésű téglalakás.

A földszinti ingatlan KERTKAPCSOLATOS, SAJÁT, 80 m2-es terasszal és KERTTEL rendelkezik! A lakótér 60 m2 -es, helyiségei: előszoba, két szoba (egyik amerikai konyhás étkezős nappali, a másik tágas hálószoba), egy dolgozó – hálófülke, továbbá egy kádas fürdőszoba és egy külön toalett.

A saját kert és a teraszok mind a nappaliból, mind a hálószobából megközelíthetőek. A lakás teljes körűen és igényesen bútorozott, illetve teljesen gépesített: tűzhely, sütő, hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép, LCD TV is rendelkezésre áll! Klímával felszerelt. A kényelmet fokozzák az elektromos redőnyök, és az elektromos napernyő.

A parkolás az udvaron belül egy autó részére benne van az árban, de a parkolás az utcán is ingyenes. Hosszú távra keresünk megbízható bérlőket, maximum 3 fő személyében, ebből egy gyermek (12 év feletti) nem akadály. Kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos!

Bérleti díj: 190.000 Ft. / hó, két havi kaució egy összegben szükséges.

A rezsi télen – nyáron, fixen 50.000 Ft. / hó, amelyben már benne van egy nagyobb csomag T-com kábeltévé és Internet előfizetés is!

Várjuk megtisztelő hívását hétvégén is!

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan. Tágas lakás, reális áron! Kiadó központi helyen, a Keleti Pályaudvartól 3 perc sétára a VII. Péterfy Sándor utcában egy 65 m2 alapterületű téglalakás. A 3 szoba külön (is) nyílik, kettő az utcára néz, egy pedig a csendes belső udvarra. Tartozik hozzá egy előszoba, egy konyha, egy spájz is, valamint zuhanyzós fürdőszoba wc-vel.

A lakás felújított állapotú, új, műanyag nyílászárókat kapott, ami rolókkal ellátott, padlóburkolata a régi fa parketta csiszolva, lakkozva, új konyhabútor, …stb. Bútorozatlanul, és gépesítve várja új lakóit: tűzhely, sütő, hűtőszekrény is rendelkezésre áll, mosógép is van. Minimum egy évre bérelhető, maximum négy fő számára. Gyermek nem akadály, kisállat viszont nem hozható. A dohányzás a lakásban kizárt! 

Bérleti díj: 130.000 Ft + rezsi /hó, két havi kaució egy összegben szükséges. A bérleti díj a téli hónapokra nov- dec- jan- febr 15.000 Ft-tal mérsékelt, CSAK 115.000 Ft. / HÓ! 

Közös költség 20.000 Ft/hó a szemétdíjjal együtt, minden más, víz, villany, gáz a fogyasztás függvényében fizetendő a mérőórák szerint. 

A fűtést gázkonvektor és villany panelek biztosítják, a meleg vizet is villanybojler adja. Ideiglenes lakcímbejelentés igény szerint megoldható. Parkolás az utcán – fizetős övezet. A tömegközlekedés kiváló, M2, M4 és számtalan buszjárat, trolik. Arena Plaza a közelben! 

Várjuk megtisztelő hívását! 

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan! A TULAJDONOS IGÉNY SZERINT SZÁMLÁT TUD ADNI A BÉRLETI DÍJRÓL! 

Kiadó a VII. Erzsébet körúton a Blaha Lujza tér közvetlen közelében egy hátsó udvarra néző, ezáltal központi elhelyezkedése ellenére is nagyon csendes lakás. A ház jó állapotú, a lépcsőház is kulturált. A lakás a II. emeleten található, lift van, és udvari nézete ellenére a nagy ablakoknak köszönhetően világos. 

33 m2 alapterületű, egy szobás, konyhája ablakos, a fürdő zuhanyzós, a toalett külön kapott helyet, és egy előszoba is tartozik hozzá. Bútorozottan és gépesítve várja új lakóját: tűzhely, sütő, mikró, hűtőszekrény, mosógép is rendelkezésre áll. 

Bérleti díj: 100.000 Ft./hó, két havi kaució egy összegben szükséges! Közös költség mindössze 5.400 Ft. a szemétdíjjal, a többi rezsi fogyasztás alapján fizetendő. 

Fűtése gázkonvektorral történik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. 

Minimum egy évre bérelhető, maximum 1-2 fő felnőtt részére, gyermek, kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos! Parkolás az utcán lehetséges, de a tömegközlekedés kiváló: 4-es, 6-os villamosok, 7-es buszok, M2 metró a közvetlen közelben! 

Várjuk megtisztelő hívását!  

Tisztelt Érdeklödő!

Kiadó a XIII. Teve utca Frangepán utca sarkán egy 2017-ben átadott új építésű lakás. A második emeleti ingatlan tágas, napos, világos, 78 m2 alapterületű.

Helyiségek: Amerikai konyhás étkezős nappali előtérrel, két, külön nyíló hálószoba, gardrób, kádas fürdőszoba és külön toalett. Teljes körűen bútorozva és gépesítve (tűzhely, sütő, mosogatógép, hűtőszekrény, mosó – és szárítógép, klíma) várja új lakóját. Minimum egy évre bérelhető, maximum 4 fő részére. Gyermek(ek) nem akadály, kisállat azonban nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos! 

Bérleti díj: 230.000 Ft + rezsi / hó. Két havi kaució egy összegben szükséges! 

Közös költség összege 16.250 Ft. a szemétdíjjal együtt. Minden további közmű fogyasztás alapján fizetendő, a víz, a villany, és a házközponti fűtés is, mely egyedi mérővel rendelkezik. Kábeltévé, Internet: valamenyi szolgáltató elérhető, a bérlő saját nevére kötheti meg az általa választott csomagot. 

Opcionálisan teremgarázshely bérelhető, melynek díja 20.000 Ft./hó, plusz 3.700 Ft. közös költség. A kerület infrastruktúrája kiváló az elmúlt évek fejlesztésének köszönhetően. 

Várjuk megtisztelő hívását hétvégén is, ez esetben 10-18 óra között