Oldal kiválasztása

Kiadó -Ingatlanok

 Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a VII. kerületben a Keleti pályaudvartól 6 perc sétára a Nefelejcs utcában egy teljes körűen felújított téglalakás.

Az ingatlan 1 + 1 fél külön nyíló szobából áll, a konyhája étkezős, a fürdő egyben van a wc-vel. Bútorozva és gépesítve várja új lakóját. A nappali az utcára, a háló szoba a belső udvarra néz. A fűtése gáz konvektor, a meleg vizet villanybojler adja, vízórás, így valamennyi rezsi fogyasztás alapján fizetendő! A közös ktg. 9.200 Ft a szemétdíjat tartalmazza.

Kábeltévé, Internet: UPC, vagy szabadon választható. Minimum egy évre bérelhető max. 2 fő felnőtt részére, plusz egy kisebb gyermek nem akadály. Kisállat nem hozható. Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul.

Bérleti díj. 115.000 Ft +rezsi / hó, két havi kaució egy összegben szükséges!

Kiváló közlekedés, a Keleti p.u.-nál M2, M4, számos busz, troli, valamint Aréna Plaza, piac a közelben.

További előnye, hogy a lakáshoz tartozik egy saját zárható pincerekesz.

Várjuk megtisztelő hívását!

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan! 

Kiadó a XIX. kerületben a Jókai utcában, egy teljes körűen felújított erkélyes panellakás. A VI. emeleti ingatlan 53 m2 alapterületű, 1 + 2 félszobás, valamennyi szoba külön nyílik.  

Tartozik hozzá egy előtér – étkező, egy konyha, kádas fürdőszoba, és külön toalett. A lakás bútorozatlan, de opcionálisan ágy kérhető. Részben gépesített: tűzhely, sütő, elszívó rendelkezésre áll, klímával felszerelt. Hűtő opcionálisan kérhető, mosógép nincs.

A bérlemény maximum 4 fő részére ideális, gyermek nem akadály. Továbbá maximum egy, kimondottan kistestű állat hozható (kutya vagy cica). A dohányzás a lakásban szigorúan tilos! Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul.

Bérleti díj: 150.000 Ft + rezsi /hó, kettő havi kaució egy összegben szükséges! Minimum egy évre bérelhető. A havi rezsi 40-45.000 Ft között mozog – a fogyasztás függvényében!

Közös költség: 13.400 Ft, a fűtés díja 10-11.000 Ft átalány, a szemétdíj 1.500 – 1900 Ft / hó, a gáz átalány 3 havonta kb. 4.500 Ft.

Vízórás, így a víz és a villany is fogyasztás alapján fizetendő. A parkolás az utcán ingyenes! M3 metró mindössze két megálló, Europark a közelben.

Számlaképes a bérlemény!

Megbízható, munkáltatói igazolással rendelkező bérlők jelentkezését várjuk!

 Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan! 

Kiadó a XIII. frekventált részén a Béke tér közelében a Jász utcában egy 2020-ban átadott, eddig még soha nem lakott újépítésű lakás.

Az ingatlan V. emeleti, 51 m2-es, tartozik hozzá egy kb. 6 m2-es erkély is. Az egyik szoba amerikai konyha- étkező nappali, a másik a hálószoba. Teljes körűen bútorozott (kivéve ágy a hálóban, de ez opcionálisan kérhető), és gépesített: tűzhely, sütő, hűtőszekrény, mikro, és mosógép is rendelkezésre áll.

Minimum egy évre bérelhető, maximum 3 fő részére, ebből egy gyermek nem akadály. Semmilyen kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos!

Bérleti díj: 160.000 Ft + rezsi /hó, kettő havi kaució egy összegben szükséges. Teremgarázsban parkolóhely bérelhető havi plusz 20.000 Ft-ért.

A közös költség 14.000 Ft / hó a szemétdíjjal, garázs bérlése esetén 16.000 Ft. / hó.

A fűtés és a víz melegítése házközponti egyedi méréssel, a víz és a villany is fogyasztás alapján fizetendő. Kábeltévé, Internet: Szabadon választható a leendő bérlő saját nevére.

Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul!

Megbízható, munkáltató igazolással rendelkező bérlők hívását várjuk!

 Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése február 15-e után lehetséges, de időpont egyeztetés végett addig is várjuk megtisztelő hívását! 

Kiadó a XIII. kerületben a Váci úton az Árpád hídnál egy 50 m2-es erkélyes téglalakás liftes házban, a József Attila színház fölött. Az ingatlan jó állapotú, világos, 1+1 félszobás (egybe és külön nyílnak), a konyhája étkezős, és ablakos, a fürdőszoba kádas, a wc külön található, illetve előszoba is tartozik hozzá.

Az erkély mérete ~ 4 m2. Tájolása nyugati. Hangszigetelő műanyag nyílászárókkal felszerelt! A lakás bútorozott, de a nappali ülőgarnitúrája kérésre elszállításra kerül. Kb. 1000 db-os házi könyvtár is a leendő bérlő rendelkezésére áll. Gépesített: TV, mikro, tűzhely, sütő, hűtőszekrény, mosógép is van.

Bérleti díj: 115.000 Ft+rezsi/hó.

A fűtés távfűtés egyedi méréssel, a villany, a gáz, és a víz is egyedi mérőórák szerint kerül elszámolásra. Közös költség: 11.480 Ft/hó a szemétdíjjal együtt.

Kábeltévé, Internet igény szerint! Maximum 2 fő felnőtt részére kiadó, gyermek, kisállat nem hozható! A dohányzás a lakásban kizárt!

Minimum egy évre bérelhető, két havi kaució egy összegben szükséges! Ideiglenes lakcímbejelentés megoldható!

Kiváló lokáció, az M3 metró Árpád hídi megállója a lakás közvetlen közelében, pár lépésre található, valamint az 1-es villamos, 950-es éjszakai járat, Volán buszok,…stb. szintén 2-3 percen belül elérhetőek. 

 Tisztelt Érdeklődő!

Kiadó a III. kerületi Lángliliom utcában, csendes, és elegáns lakóparki környezetben, mindössze 8 lakásos társasházban egy új építésű téglalakás.

A földszinti ingatlan KERTKAPCSOLATOS, SAJÁT, 80 m2-es terasszal és KERTTEL rendelkezik! A lakótér 60 m2 -es, helyiségei: előszoba, két szoba (egyik amerikai konyhás étkezős nappali, a másik tágas hálószoba), egy dolgozó – hálófülke, továbbá egy kádas fürdőszoba és egy külön toalett.

A saját kert és a teraszok mind a nappaliból, mind a hálószobából megközelíthetőek. A lakás teljes körűen és igényesen bútorozott, illetve teljesen gépesített: tűzhely, sütő, hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép, LCD TV is rendelkezésre áll! Klímával felszerelt. A kényelmet fokozzák az elektromos redőnyök, és az elektromos napernyő.

A parkolás az udvaron belül egy autó részére benne van az árban, de a parkolás az utcán is ingyenes. Hosszú távra keresünk megbízható bérlőket, maximum 3 fő személyében, ebből egy gyermek (12 év feletti) nem akadály. Kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos!

Bérleti díj: 190.000 Ft. / hó, két havi kaució egy összegben szükséges.

A rezsi télen – nyáron, fixen 50.000 Ft. / hó, amelyben már benne van egy nagyobb csomag T-com kábeltévé és Internet előfizetés is!

Várjuk megtisztelő hívását hétvégén is!

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan bemutatása az érdeklődők számára díjtalan! 

Kiadó a XIV. kerületben a Cházár András utcában egy VI. emeleti panorámás, napfényes, csendes, erkélyes lakás. A ház rendkívül tiszta, és rendezett, kívül 24 órás portaszolgálat üzemel. A lakás 45 m2 alapterületű, 2 szobás, az egyik egy amerikai konyhás étkezős nappali, a másik egy hálószoba. Tartozik hozzá egy előszoba is beépített szekrényekkel, valamint egy kádas fürdőszoba a toalettel. Bútorozottan és gépesítve várja új lakóját: tűzhely, sütő, elszívó, hűtőszekrény, mosógép is van, valamint klímával felszerelt! 

Bérleti díj: 145.000 Ft. + rezsi / hó, két havi kaució egy összegben szükséges!

Közös költség összege 12.500 Ft./ hó a szemétdíjjal együtt. Minden más fogyasztás alapján fizetendő, a víz, a villany, és a házközponti fűtés is egyedi mérőórás. Minimum egy évre bérelhető, max. 3 fő részére, ebből egy gyermek nem akadály. Kisállat nem hozható, a lakásban a dohányzás tilos! Ideiglenes lakcímbejelentés igény szerint megoldható! 

Parkolás: teremgarázshely a házban bérelhető a lakástól függetlenül. 7-es buszok a közelben, Keleti pályaudvar M4 metró 5 percre található

Várjuk megtisztelő hívását!

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan. Tágas lakás, reális áron! Kiadó központi helyen, a Keleti Pályaudvartól 3 perc sétára a VII. Péterfy Sándor utcában egy 65 m2 alapterületű téglalakás. A 3 szoba külön (is) nyílik, kettő az utcára néz, egy pedig a csendes belső udvarra. Tartozik hozzá egy előszoba, egy konyha, egy spájz is, valamint zuhanyzós fürdőszoba wc-vel.

A lakás felújított állapotú, új, műanyag nyílászárókat kapott, ami rolókkal ellátott, padlóburkolata a régi fa parketta csiszolva, lakkozva, új konyhabútor, …stb. Bútorozatlanul, és gépesítve várja új lakóit: tűzhely, sütő, hűtőszekrény is rendelkezésre áll, mosógép is van. Minimum egy évre bérelhető, maximum négy fő számára. Gyermek nem akadály, kisállat viszont nem hozható. A dohányzás a lakásban kizárt! 

Bérleti díj: 130.000 Ft + rezsi /hó, két havi kaució egy összegben szükséges. A bérleti díj a téli hónapokra nov- dec- jan- febr 15.000 Ft-tal mérsékelt, CSAK 115.000 Ft. / HÓ! 

Közös költség 20.000 Ft/hó a szemétdíjjal együtt, minden más, víz, villany, gáz a fogyasztás függvényében fizetendő a mérőórák szerint. 

A fűtést gázkonvektor és villany panelek biztosítják, a meleg vizet is villanybojler adja. Ideiglenes lakcímbejelentés igény szerint megoldható. Parkolás az utcán – fizetős övezet. A tömegközlekedés kiváló, M2, M4 és számtalan buszjárat, trolik. Arena Plaza a közelben! 

Várjuk megtisztelő hívását! 

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan! A TULAJDONOS IGÉNY SZERINT SZÁMLÁT TUD ADNI A BÉRLETI DÍJRÓL! 

Kiadó a VII. Erzsébet körúton a Blaha Lujza tér közvetlen közelében egy hátsó udvarra néző, ezáltal központi elhelyezkedése ellenére is nagyon csendes lakás. A ház jó állapotú, a lépcsőház is kulturált. A lakás a II. emeleten található, lift van, és udvari nézete ellenére a nagy ablakoknak köszönhetően világos. 

33 m2 alapterületű, egy szobás, konyhája ablakos, a fürdő zuhanyzós, a toalett külön kapott helyet, és egy előszoba is tartozik hozzá. Bútorozottan és gépesítve várja új lakóját: tűzhely, sütő, mikró, hűtőszekrény, mosógép is rendelkezésre áll. 

Bérleti díj: 100.000 Ft./hó, két havi kaució egy összegben szükséges! Közös költség mindössze 5.400 Ft. a szemétdíjjal, a többi rezsi fogyasztás alapján fizetendő. 

Fűtése gázkonvektorral történik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. 

Minimum egy évre bérelhető, maximum 1-2 fő felnőtt részére, gyermek, kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos! Parkolás az utcán lehetséges, de a tömegközlekedés kiváló: 4-es, 6-os villamosok, 7-es buszok, M2 metró a közvetlen közelben! 

Várjuk megtisztelő hívását!  

Tisztelt Érdeklődő!

A bérleti díjban már benne van a közös költség, a szemétdíj, és a korlátlan vízfogyasztás díja is, így a rezsi rendkívül kedvező, mindössze a villanyt és a gázt kell fizetni fogyasztás alapján! Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a XI. kerületben a Móricz Zsigmod körtérnél a Karinthy Frigyes utcában egy utcai nézetű, első emeleti téglalakás. A ház lifttel rendelkezik! A lakás 23 m2 alapterületű, egy előszoba – teakonyhából, egy szobából, és egy zuhanyzós fürdőszobából áll, ami egyben van a toalettel. Részben bútorozott, és gépesített: főzőlap, hűtőszekrény, és mosógép is van! Igény szerint a tulajdonos egy személyes heverőt és mikrót is tud biztosítani! 

Bérleti díj: 90.000 Ft + rezsi / hó, rezsit csak a villanyra és a gázra kell fizetni fogyasztás alapján!  A fűtést gáz konvektor, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. 

Kábeltévé, Internet szolgáltató: Vodafone. Minimum egy évre kiadó, maximum 1-2 fő felnőtt részére, gyermekkel a kis alapterület miatt nem ideális. Maximum egy, kimondottan kistestű állat hozható. A dohányzás a lakásban tilos! 

Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul. Számlaképes – igény szerint számlát ad a bérleti díjról a bérlőnek. Kiváló közlekedés és lokáció: M4 metro, 4/6-os villamosok, valamint az Allee és piac is a közelben. 

Parkolás az utcán lehetséges.

Várjuk megtisztelő hívását!