Oldal kiválasztása

Kiadó -Ingatlanok

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a dinamikusan fejlődő XIII. kerület legfrekventáltabb városrészén, Újlipótvárosban, a Tutaj utcában egy 72 m2 alapterületű téglalakás. A Cézár ház kb. 15 éve épült, ezáltal a ház és a dupla komfortos lakás is újszerű állapotban van. A lakás első emeleti, tágas, világos. Amerikai konyhás -étkezős nappalijában a funkciók jól elkülönülnek egymástól a térben. A nappalihoz francia erkély tartozik. További két hálószobája teljesen külön nyíló. Az egyik fürdőszoba kádas, a másik zuhanyzós, és mindkettőben van toalett is. 

Részben bútorozott, a tárolást beépített szekrények is segítik. Gépesített: tűzhely, sütő, hűtőszekrény is rendelkezésre áll, mosógép jelenleg nincs, de a tulajdonos igény szerint biztosítja ha szükséges. 

Bérelti díj: 220.000 Ft + rezsi /hó. Két havi kaució egy összegben szükséges!

A közös költség összege 36-37.000 Ft./ hó, melyben az általános dolgokon túl benne van a szemétszállítás díja, a házközponti fűtés átalánydíja (mely egyedi mérésű), és a vízmelegítés díja. Fogyasztás alapján külön fizetendő a villany, valamint a vízdíj. 

Minimum egy évre bérelhető, maximum 4 fő részére, gyermek nem akadály. Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul. 

Kisállat sajnos nem hozható. A dohányzás a lakásban tilos! Parkolás teremgarázshely bérléssel megoldható (külön kell bérelni). Kábeltévé, Interrnet: Valamennyi szolgáltató által lefedett terület, a bérlő a saját nevére köthet általa választott csomagot.

A háznak saját belső kertje van szökőkúttal, mely a lakók pihenését, kikapcsolódását szolgálja.

Várjuk megtisztelő hívását!

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése július 27-e után lehetséges. A megtekintés a leendő bérlők számára díjtalan. Kiadó a XI. Irinyi utcában jó állapotú, zárt lépcsőházas, lifttel rendelkező házban egy 37 m2 alapterületű téglalakás. A lakás 1+1 félszobás (külön nyílóak!), tartozik hozzá egy teakonyha, és egy kádas fürdőszoba ami egyben van a toalettel.

Bútorozott, és gépesített: tűzhely, sütő, mikrósütő, hűtőszekrény, mosógép, porszívó is rendelkezésre áll. A lakás jó állapotú, új, műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel felszerelt.

Bérleti díj: 120.000 Ft+rezsi /hó, kettő havi kaució egy összegben szükséges! A közös költség 16.600Ft./hó, amely egy fő esetén tartalmazza a szemétdíjat, valamint a víz – és csatornadíjat is! Két fő esetén az összeg kb. 5.500 Ft-tal magasabb havonta. A fűtést távhő biztosítja egyedi méréssel, a víz melegítés is a távhő által megoldott. Fogyasztás alapján fizetendő a villany, és a gáz, utóbbi csak a főzéshez használatos, ezért a díja nagyon alacsony.

Minimum egy évre bérelhető (diákok esetében 2022. július 31-ig is lehetséges), maximum két fő felnőtt részére. Kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos! Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul.

Kábeltévé, Internet szolgáltató: T-com, a bérlő a saját nevére megkötheti az általa választott csomagot. Kiváló lokáció, 4-6os villamosok, számos busz a közelben, az M4 metró és az Allee könnyen elérhetőek. 200 méteren belül MOL Bubi kerékpárok igényelhetők.

Parkolás az utcán lehetséges.

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan. Kiadó a VIII. kerületben a Lujza utcában újépítésű (2010) házban egy V. emeleti téglalakás.

Az ingatlan 49 m2 alapterületű, 2 szobás (egyik amerikai konyhás – étkezős nappali, a másik hálószoba), tartozik hozzá egy előszoba, egy kádas fürdő, a toalett külön kapott helyet. A lakáshoz tartozó erkély kb. 4 m2 alapterületű. Az ingatlan teljes körűen bútorozott és gépesített: tűzhely, sütő, mikro, mosogatógép, elszívó, hűtőszekrény, mosógép, és TV is rendelkezésre áll! Klímával rendelkezik. 

A fűtést és a meleg vizet gáz cirkó biztosítja, így a gáz, a víz, és a villany is fogyasztás alapján fizetendő. Közös költség összege a szemétdíjjal együtt: 11.362 Ft.

Az ingatlan további előnye a teljes felszereltség mellett, hogy DK-i fekvésű, napos, világos, továbbá csendes is. A lakóközösség jónak mondható.
Ráadásul tartozik hozzá teremgarázshely is egy autó számára.

Bérleti díj: 140.000 Ft. + 15.000 Ft. a garázs + rezsi / hó. Két havi kaució egy összegben szükséges.
Minimum egy évre bérelhető. Maximum 1-2 fő felnőtt számára ideális, gyermekkel nem költözhető, kisállat nem hozható. A dohányzás az erkélyen megengedett, a lakásban szigorúan tilos! Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul.

Kábetltévé, Internet szolgáltató: T-com, a leendő bérlő a saját nevére köthet szerződést az általa választott csomagra. Az utca biztonsági kamerákkal felszerelt.
Vásárlás szempontjából is kiváló a környék: Teleki piac 2 perc távolságra, Lidl, Tesco is a közelben.
Az M4 metro II. János Pál pápa téri megállója, az M2 metro Blaha Lujza téri megállója, 4-6os villamosok 10 perc sétára találhatóak.

 

Tisztelt Érdeklödő!

Kiadó a XV. Szilas Parkban, 90-es években épült, jó állapotú, zárt lépcsőházas társasházban egy első emeleti garzonlakás. 

A 28 m2-es ingatlan részben bútorozott, de gépesített: tűzhely, hűtő, mosógép, egyéb háztartási kisgépek, és Tv is rendelkezésre áll.

Klímával felszerelt! Helyiségei: előszoba, konyha étkező sarokkal, egy szoba, és kádas fürdőszoba egyben a wc-vel. Csendes, zöld környezet, ingyenes parkolás jellemzi, a Pólus Center, a Tesco mindössze pár perc sétával elérhető. További előnye, hogy tartozik hozzá egy földszinti tároló is! Minimum egy évre bérelhető, maximum1-2 fő felnőtt részére, méretéből adódóan gyermekkel nem ideális.

Egy, kimondottan kistestű, és csendes kisállat hozható. Az ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul. Bérleti díj: 95.000 Ft + rezsi / hó, két havi kaució egy összegben szükséges! A közös ktg 6.670 Ft./hó, a víz és a villany fogyasztás alapján fizetendő. A fűtést és a víz melegítését távhő biztosítja egyedi méréssel. Csendes életvitelű bérlőt keresünk! Kábeltévé, Internet szolgáltató: T-com. 

Várjuk megtisztelő hívását

Tisztelt Érdeklődő!

Kiadó a XI. kerületben a Tűzkő utcában egy magasföldszinti, jó állapotú panellakás. 

Az ingatlan 53 m2-es, 1+2 félszobás (valamennyi külön nyílik), ablakos konyhával, előszobával, kádas fürdővel rendelkezik, a toalett külön kapott helyet. Bútorozatlanul, és teljesen gépesítve várja új bérlőjét. Bérleti díj: 135.000 Ft. + rezsi / hó, két havi kaució egy összegben szükséges. 

Minimum 1 évre bérelhető, maximum 3 fő részére, ebből egy gyermek nem akadály. Kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos! Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul. Közös költség a szemétdíjjal együtt: 8.000 Ft./hó. A villany és a víz fogyasztás alapján fizetendő. 

A fűtést és a meleg vizet a távhő biztosítja, a nyári csekkek kb. 5.000, a téli csekkek kb. 15.000 Ft-os összegről szólnak. Kábeltévé, Internet szolgáltató a házban UPC, DIGI, T-com A parkolás az utcán ingyenes! 

Várjuk megtisztelő hívását!

Tisztelt Érdeklődő!

 Az V. kerületben a Dunapart közvetlen közelében kiadó egy VI. emeleti 40m2-es lakás.

Bútorozatlanul és gépesítve (tűzhely, mikro, hűtő, mosógép rendelkezésre áll) várja új lakóját. Az ingaltan egy szobás, a konyha – étkezővel egy légtérben található. Előtérrel rendelkezik, a kádas fürdőszobától külön kapott helyet a toalett. Bérleti díj: 120.000 Ft +rezsi /hó, két havi kaució szükséges.

Maximum 2 fő számára ideális (egyik lehet gyermek), kisállat nem hozható, a dohányzás tilos! A havi közös költség 25.200 Ft, de ebben a korlátlan vízhasználat és a fűtés átalány is benne van! A szemétdíjat szintén tartalmazza. A villany külön, fogyasztás alapján fizetendő.

M2 metro, 2-es villamos, Dunapart a közelben. Használható a lakáshoz tartozó 4 m2-es tároló is!

Várjuk hívását!