Oldal kiválasztása

Kiadó -Ingatlanok

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan. Tágas lakás, reális áron! Kiadó központi helyen, a Keleti Pályaudvartól 3 perc sétára a VII. Péterfy Sándor utcában egy 65 m2 alapterületű téglalakás. A 3 szoba külön (is) nyílik, kettő az utcára néz, egy pedig a csendes belső udvarra. Tartozik hozzá egy előszoba, egy konyha, egy spájz is, valamint zuhanyzós fürdőszoba wc-vel.

A lakás felújított állapotú, új, műanyag nyílászárókat kapott, ami rolókkal ellátott, padlóburkolata a régi fa parketta csiszolva, lakkozva, új konyhabútor, …stb. Bútorozatlanul, és gépesítve várja új lakóit: tűzhely, sütő, hűtőszekrény is rendelkezésre áll, mosógép is van. Minimum egy évre bérelhető, maximum négy fő számára. Gyermek nem akadály, kisállat viszont nem hozható. A dohányzás a lakásban kizárt! 

Bérleti díj: 130.000 Ft + rezsi /hó, két havi kaució egy összegben szükséges. A bérleti díj a téli hónapokra nov- dec- jan- febr 15.000 Ft-tal mérsékelt, CSAK 115.000 Ft. / HÓ! 

Közös költség 20.000 Ft/hó a szemétdíjjal együtt, minden más, víz, villany, gáz a fogyasztás függvényében fizetendő a mérőórák szerint. 

A fűtést gázkonvektor és villany panelek biztosítják, a meleg vizet is villanybojler adja. Ideiglenes lakcímbejelentés igény szerint megoldható. Parkolás az utcán – fizetős övezet. A tömegközlekedés kiváló, M2, M4 és számtalan buszjárat, trolik. Arena Plaza a közelben! 

Várjuk megtisztelő hívását! 

Tisztelt Érdeklödő!

Kiadó a XIII. Teve utca Frangepán utca sarkán egy 2017-ben átadott új építésű lakás. A második emeleti ingatlan tágas, napos, világos, 78 m2 alapterületű.

Helyiségek: Amerikai konyhás étkezős nappali előtérrel, két, külön nyíló hálószoba, gardrób, kádas fürdőszoba és külön toalett. Teljes körűen bútorozva és gépesítve (tűzhely, sütő, mosogatógép, hűtőszekrény, mosó – és szárítógép, klíma) várja új lakóját. Minimum egy évre bérelhető, maximum 4 fő részére. Gyermek(ek) nem akadály, kisállat azonban nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos! 

Bérleti díj: 230.000 Ft + rezsi / hó. Két havi kaució egy összegben szükséges! 

Közös költség összege 16.250 Ft. a szemétdíjjal együtt. Minden további közmű fogyasztás alapján fizetendő, a víz, a villany, és a házközponti fűtés is, mely egyedi mérővel rendelkezik. Kábeltévé, Internet: valamenyi szolgáltató elérhető, a bérlő saját nevére kötheti meg az általa választott csomagot. 

Opcionálisan teremgarázshely bérelhető, melynek díja 20.000 Ft./hó, plusz 3.700 Ft. közös költség. A kerület infrastruktúrája kiváló az elmúlt évek fejlesztésének köszönhetően. 

Várjuk megtisztelő hívását hétvégén is, ez esetben 10-18 óra között 

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a XV. Nyírpalota úton egy II. emeleti panellekás.
Alapterülete 35 m2, 1 + 1 félszobás (külön is nyílnak!). Tartozik hozzá egy előszoba, a konyha étkezős, a fürdő kádas, egyben van a WC-vel.

A lakás bútorozatlan, és gépesítetlen, csak konyhabútor és tűzhely áll rendelkezésre. Friss festés után várja új bérlőjét.

Bérleti díj: 100.000 Ft.+rezsi/hó, két havi kaució egy összegben szükséges. Minimum egy évre bérelhető, maximum 1-2 fő felnőtt részére ideális.
Egy kistestű állat hozható. A dohányzás a lakásban szigorúan tilos!!!

Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul.

A közös ktg. összege: 11.000 Ft/hó, a víz és a villany (előre fizetős mérő van) fogyasztás alapján fizetendő. A gáz a főzéshez átalány, 3 havonta kb. 4.500 Ft, valamint a szemétdíj havonta kb. 2.000 Ft. A fűtés távfűtés egyedi mérőkkel, melynek összege nyáron 5.000 Ft körüli, a téli maximum 8-10.000 Ft. a melegvíz használattal együtt.

Kábetévé, Internet szolgáltató: a Flip.

A parkolás a ház előtt ingyenes.
2 perc sétára számos busz megállója található, amelyekkel a Keleti pályaudvar, vagy Újpest – központ is könnyen elérhető.

Várjuk megtisztelő hívását!

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a VII. Bajza utcában, jó állapotú, szigetelt házban egy V. emeleti téglalakás. A ház zárt lépcsőházas, és lifttel rendelkezik.

A lakás 40 m2 alapterületű, 1 szobás, mely a nagy ablakoknak köszönhetően rendkívül világos. Tartozik hozzá továbbá egy tágas előszoba, egy konyha étkező sarokkal, és egy kádas fürdőszoba, mely egyben van a toalattel.

Bútorozva, és gépesítve várja új lakóját: tűzhely, sütő, hűtőszekrény, mosógép is van.

A fűtése házközponti, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Bérleti díj: 140.000 Ft. + rezsi /hó, két havi kaució egy összegben szükséges. A közös költség19.762 Ft./hó, melyben az általános dolgokon túl benne van a teljes vízfogyasztás, a fűtés átalány, és a szemétdíj is. Ezen felül csak a villanyt kell fizetni fogyasztás alapján (előre fizetős mérő van).

Minimum egy évre bérelhető, maximum 2 fő felnőtt részére. Kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos!

Közelben a Városliget, közlekedés szempontjából pedig a 70,78-as trolik és az M1 könnyen elérhető.
A parkolás az utcán lehetséges.

Várjuk megtisztelő hívását!