Oldal kiválasztása

Kiadó -Ingatlanok

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a VII. Bajza utcában, jó állapotú, szigetelt házban egy V. emeleti téglalakás. A ház zárt lépcsőházas, és lifttel rendelkezik.

A lakás 40 m2 alapterületű, 1 szobás, mely a nagy ablakoknak köszönhetően rendkívül világos. Tartozik hozzá továbbá egy tágas előszoba, egy konyha étkező sarokkal, és egy kádas fürdőszoba, mely egyben van a toalattel. Bútorozva, és gépesítve várja új lakóját: tűzhely, sütő, hűtőszekrény, mosógép is van.

A fűtése házközponti, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Bérleti díj: 120.000 Ft. + rezsi /hó, két havi kaució egy összegben szükséges. A közös költség19.762 Ft./hó, melyben az általános dolgokon túl benne van a teljes vízfogyasztás, a fűtés átalány, és a szemétdíj is. Ezen felül csak a villanyt kell fizetni fogyasztás alapján (előre fizetős mérő van).

Minimum egy évre bérelhető, maximum 2 fő felnőtt részére. Kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos! Közelben a Városliget, közlekedés szempontjából pedig a 70, 78-as trolik és az M1 könnyen elérhető.

A parkolás az utcán lehetséges.

Várjuk megtisztelő hívását!

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a dinamikusan fejlődő XIII. kerület legfrekventáltabb városrészén, Újlipótvárosban, a Tutaj utcában egy 72 m2 alapterületű téglalakás. A Cézár ház kb. 15 éve épült, ezáltal a ház és a dupla komfortos lakás is újszerű állapotban van. A lakás első emeleti, tágas, világos. Amerikai konyhás -étkezős nappalijában a funkciók jól elkülönülnek egymástól a térben. A nappalihoz francia erkély tartozik. További két hálószobája teljesen külön nyíló. Az egyik fürdőszoba kádas, a másik zuhanyzós, és mindkettőben van toalett is. 

Részben bútorozott, a tárolást beépített szekrények is segítik. Gépesített: tűzhely, sütő, hűtőszekrény is rendelkezésre áll, mosógép jelenleg nincs, de a tulajdonos igény szerint biztosítja ha szükséges. 

Bérelti díj: 220.000 Ft + rezsi /hó. Két havi kaució egy összegben szükséges!

A közös költség összege 36-37.000 Ft./ hó, melyben az általános dolgokon túl benne van a szemétszállítás díja, a házközponti fűtés átalánydíja (mely egyedi mérésű), és a vízmelegítés díja. Fogyasztás alapján külön fizetendő a villany, valamint a vízdíj. 

Minimum egy évre bérelhető, maximum 4 fő részére, gyermek nem akadály. Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul. 

Kisállat sajnos nem hozható. A dohányzás a lakásban tilos! Parkolás teremgarázshely bérléssel megoldható (külön kell bérelni). Kábeltévé, Interrnet: Valamennyi szolgáltató által lefedett terület, a bérlő a saját nevére köthet általa választott csomagot.

A háznak saját belső kertje van szökőkúttal, mely a lakók pihenését, kikapcsolódását szolgálja.

Várjuk megtisztelő hívását!

Tisztelt Érdeklődő! Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a XII. kerületben a Kiss János altábornagy utcában (MOM Park közelében) egy III. emeleti téglalakás, liftes házban. Az ingatlan 30 m2 alapterületű, egy szobás, tartozik hozzá egy előszoba, egy konyha, és egy zuhanyzós fürdőszoba ami egyben van a toalettel. A szoba ablaka utcára néz. Frissen festve, és a szobában új padlóval várja leendő lakóját!

A lakás a konyhabútor és a szaniterek kivételével bútorozatlan, és a tűzhely, sütő kivételével nem gépesített. A fűtést és a meleg vizet is gáz szolgáltatja (a fűtés gáz konvektorral történik). 

Kábeltévé, internet: A bérlő a saját nevére igényelheti az általa választott csomagot, elérhető a UPC, a T-home. Bérleti díj 100.000 Ft+rezsi /hó, két havi kaució egy összegben szükséges. Közös költség igen kedvező, 11.550 Ft/hó a szemétdíjjal, és korlátlan víz használattal együtt! A villany és a gáz fogyasztás alapján fizetendő.

A lakás maximum 2 fő felnőtt + 1 kisgyermek részére kiadó. Ketrecben, akváriumban tartott állat hozható, más kisállat sajnos nem jöhet.
A dohányzás a lakásban tilos!

Minimum egy évre bérelhető.

Parkolás az utcán lehetséges.