Oldal kiválasztása

Kiadó -Ingatlanok

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a VII. Bajza utcában, jó állapotú, szigetelt házban egy V. emeleti téglalakás. A ház zárt lépcsőházas, és lifttel rendelkezik.

A lakás 40 m2 alapterületű, 1 szobás, mely a nagy ablakoknak köszönhetően rendkívül világos. Tartozik hozzá továbbá egy tágas előszoba, egy konyha étkező sarokkal, és egy kádas fürdőszoba, mely egyben van a toalattel. Bútorozva, és gépesítve várja új lakóját: tűzhely, sütő, hűtőszekrény, mosógép is van.

A fűtése házközponti, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Bérleti díj: 120.000 Ft. + rezsi /hó, két havi kaució egy összegben szükséges. A közös költség19.762 Ft./hó, melyben az általános dolgokon túl benne van a teljes vízfogyasztás, a fűtés átalány, és a szemétdíj is. Ezen felül csak a villanyt kell fizetni fogyasztás alapján (előre fizetős mérő van).

Minimum egy évre bérelhető, maximum 2 fő felnőtt részére. Kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos! Közelben a Városliget, közlekedés szempontjából pedig a 70, 78-as trolik és az M1 könnyen elérhető.

A parkolás az utcán lehetséges.

Várjuk megtisztelő hívását!

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a dinamikusan fejlődő XIII. kerület legfrekventáltabb városrészén, Újlipótvárosban, a Tutaj utcában egy 72 m2 alapterületű téglalakás. A Cézár ház kb. 15 éve épült, ezáltal a ház és a dupla komfortos lakás is újszerű állapotban van. A lakás első emeleti, tágas, világos. Amerikai konyhás -étkezős nappalijában a funkciók jól elkülönülnek egymástól a térben. A nappalihoz francia erkély tartozik. További két hálószobája teljesen külön nyíló. Az egyik fürdőszoba kádas, a másik zuhanyzós, és mindkettőben van toalett is. 

Részben bútorozott, a tárolást beépített szekrények is segítik. Gépesített: tűzhely, sütő, hűtőszekrény is rendelkezésre áll, mosógép jelenleg nincs, de a tulajdonos igény szerint biztosítja ha szükséges. 

Bérelti díj: 220.000 Ft + rezsi /hó. Két havi kaució egy összegben szükséges!

A közös költség összege 36-37.000 Ft./ hó, melyben az általános dolgokon túl benne van a szemétszállítás díja, a házközponti fűtés átalánydíja (mely egyedi mérésű), és a vízmelegítés díja. Fogyasztás alapján külön fizetendő a villany, valamint a vízdíj. 

Minimum egy évre bérelhető, maximum 4 fő részére, gyermek nem akadály. Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul. 

Kisállat sajnos nem hozható. A dohányzás a lakásban tilos! Parkolás teremgarázshely bérléssel megoldható (külön kell bérelni). Kábeltévé, Interrnet: Valamennyi szolgáltató által lefedett terület, a bérlő a saját nevére köthet általa választott csomagot.

A háznak saját belső kertje van szökőkúttal, mely a lakók pihenését, kikapcsolódását szolgálja.

Várjuk megtisztelő hívását!

Tisztelt Érdeklődő! Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a XII. kerületben a Kiss János altábornagy utcában (MOM Park közelében) egy III. emeleti téglalakás, liftes házban. Az ingatlan 30 m2 alapterületű, egy szobás, tartozik hozzá egy előszoba, egy konyha, és egy zuhanyzós fürdőszoba ami egyben van a toalettel. A szoba ablaka utcára néz. Frissen festve, és a szobában új padlóval várja leendő lakóját!

A lakás a konyhabútor és a szaniterek kivételével bútorozatlan, és a tűzhely, sütő kivételével nem gépesített. A fűtést és a meleg vizet is gáz szolgáltatja (a fűtés gáz konvektorral történik). 

Kábeltévé, internet: A bérlő a saját nevére igényelheti az általa választott csomagot, elérhető a UPC, a T-home. Bérleti díj 100.000 Ft+rezsi /hó, két havi kaució egy összegben szükséges. Közös költség igen kedvező, 11.550 Ft/hó a szemétdíjjal, és korlátlan víz használattal együtt! A villany és a gáz fogyasztás alapján fizetendő.

A lakás maximum 2 fő felnőtt + 1 kisgyermek részére kiadó. Ketrecben, akváriumban tartott állat hozható, más kisállat sajnos nem jöhet.
A dohányzás a lakásban tilos!

Minimum egy évre bérelhető.

Parkolás az utcán lehetséges.

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése július 27-e után lehetséges. A megtekintés a leendő bérlők számára díjtalan. Kiadó a XI. Irinyi utcában jó állapotú, zárt lépcsőházas, lifttel rendelkező házban egy 37 m2 alapterületű téglalakás. A lakás 1+1 félszobás (külön nyílóak!), tartozik hozzá egy teakonyha, és egy kádas fürdőszoba ami egyben van a toalettel.

Bútorozott, és gépesített: tűzhely, sütő, mikrósütő, hűtőszekrény, mosógép, porszívó is rendelkezésre áll. A lakás jó állapotú, új, műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel felszerelt.

Bérleti díj: 140.000 Ft+rezsi /hó, kettő havi kaució egy összegben szükséges! A közös költség 16.600Ft./hó, amely egy fő esetén tartalmazza a szemétdíjat, valamint a víz – és csatornadíjat is! Két fő esetén az összeg kb. 5.500 Ft-tal magasabb havonta. A fűtést távhő biztosítja egyedi méréssel, a víz melegítés is a távhő által megoldott. Fogyasztás alapján fizetendő a villany, és a gáz, utóbbi csak a főzéshez használatos, ezért a díja nagyon alacsony.

Minimum egy évre bérelhető (diákok esetében 2022. július 31-ig is lehetséges), maximum két fő felnőtt részére. Kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos! Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul.

Kábeltévé, Internet szolgáltató: T-com, a bérlő a saját nevére megkötheti az általa választott csomagot. Kiváló lokáció, 4-6os villamosok, számos busz a közelben, az M4 metró és az Allee könnyen elérhetőek. 200 méteren belül MOL Bubi kerékpárok igényelhetők.

Parkolás az utcán lehetséges.

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó Zuglóban egy első emeleti 2 szobás erkélyes téglalakás. Alapterülete 55 m2, tartozik hozzá egy előszoba, 2 szoba (külön Is nyílnak), egy ablakos konyha étkezési lehetőséggel, egy spájz, egy ablakos, kádas fürdőszoba, a toalett külön kapott helyet.

Az ingatlan bútorozott és gépesített: tűzhely, sütő, hűtőszekrény, mikro, mosógép is rendelkezésre áll. További előnye, hogy az erkély kényelmes méretű (Kb. 4 m2), és szép, zöld parkra néz. A ház ugyancsak jó állapotú, zárt lépcsőházzal rendelkezik. A parkolás az utcán ingyenes!

Bérleti díj: 120.000 Ft+rezsi /hó, két havi kaució egy összegben szükséges. Minimum egy évre bérelhető, maximum 2 fő felnőtt részére, plusz egy gyermek nem akadály. Kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos! Közös költség: 14.726 Ft/hó + 1.400 Ft a szemétszállítás díja, a villany, a víz és a gáz is fogyasztás alapján fizetendő. A fűtést gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Kábeltévé, Internet szolgáltató: DIGI, a bérlő a saját nevére kötheti meg a választott csomagot.

Várjuk megtisztelő hívását!

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan. Kiadó a VIII. kerületben a Lujza utcában újépítésű (2010) házban egy V. emeleti téglalakás.

Az ingatlan 49 m2 alapterületű, 2 szobás (egyik amerikai konyhás – étkezős nappali, a másik hálószoba), tartozik hozzá egy előszoba, egy kádas fürdő, a toalett külön kapott helyet. A lakáshoz tartozó erkély kb. 4 m2 alapterületű. Az ingatlan teljes körűen bútorozott és gépesített: tűzhely, sütő, mikro, mosogatógép, elszívó, hűtőszekrény, mosógép, és TV is rendelkezésre áll! Klímával rendelkezik. 

A fűtést és a meleg vizet gáz cirkó biztosítja, így a gáz, a víz, és a villany is fogyasztás alapján fizetendő. Közös költség összege a szemétdíjjal együtt: 11.362 Ft.

Az ingatlan további előnye a teljes felszereltség mellett, hogy DK-i fekvésű, napos, világos, továbbá csendes is. A lakóközösség jónak mondható.
Ráadásul tartozik hozzá teremgarázshely is egy autó számára.

Bérleti díj: 140.000 Ft. + 15.000 Ft. a garázs + rezsi / hó. Két havi kaució egy összegben szükséges.
Minimum egy évre bérelhető. Maximum 1-2 fő felnőtt számára ideális, gyermekkel nem költözhető, kisállat nem hozható. A dohányzás az erkélyen megengedett, a lakásban szigorúan tilos! Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul.

Kábetltévé, Internet szolgáltató: T-com, a leendő bérlő a saját nevére köthet szerződést az általa választott csomagra. Az utca biztonsági kamerákkal felszerelt.
Vásárlás szempontjából is kiváló a környék: Teleki piac 2 perc távolságra, Lidl, Tesco is a közelben.
Az M4 metro II. János Pál pápa téri megállója, az M2 metro Blaha Lujza téri megállója, 4-6os villamosok 10 perc sétára találhatóak.