Oldal kiválasztása

Kiadó -Ingatlanok

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan. Kiadó a VIII. kerületben a Lujza utcában újépítésű (2010) házban egy V. emeleti téglalakás.

Az ingatlan 49 m2 alapterületű, 2 szobás (egyik amerikai konyhás – étkezős nappali, a másik hálószoba), tartozik hozzá egy előszoba, egy kádas fürdő, a toalett külön kapott helyet. A lakáshoz tartozó erkély kb. 4 m2 alapterületű. Az ingatlan teljes körűen bútorozott és gépesített: tűzhely, sütő, mikro, mosogatógép, elszívó, hűtőszekrény, mosógép, és TV is rendelkezésre áll! Klímával rendelkezik. 

A fűtést és a meleg vizet gáz cirkó biztosítja, így a gáz, a víz, és a villany is fogyasztás alapján fizetendő. Közös költség összege a szemétdíjjal együtt: 11.362 Ft.

Az ingatlan további előnye a teljes felszereltség mellett, hogy DK-i fekvésű, napos, világos, továbbá csendes is. A lakóközösség jónak mondható.
Ráadásul tartozik hozzá teremgarázshely is egy autó számára.

Bérleti díj: 140.000 Ft. + 15.000 Ft. a garázs + rezsi / hó. Két havi kaució egy összegben szükséges.
Minimum egy évre bérelhető. Maximum 1-2 fő felnőtt számára ideális, gyermekkel nem költözhető, kisállat nem hozható. A dohányzás az erkélyen megengedett, a lakásban szigorúan tilos! Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul.

Kábetltévé, Internet szolgáltató: T-com, a leendő bérlő a saját nevére köthet szerződést az általa választott csomagra. Az utca biztonsági kamerákkal felszerelt.
Vásárlás szempontjából is kiváló a környék: Teleki piac 2 perc távolságra, Lidl, Tesco is a közelben.
Az M4 metro II. János Pál pápa téri megállója, az M2 metro Blaha Lujza téri megállója, 4-6os villamosok 10 perc sétára találhatóak.

 

Tisztelt Érdeklödő!

Kiadó a XV. Szilas Parkban, 90-es években épült, jó állapotú, zárt lépcsőházas társasházban egy első emeleti garzonlakás. 

A 28 m2-es ingatlan részben bútorozott, de gépesített: tűzhely, hűtő, mosógép, egyéb háztartási kisgépek, és Tv is rendelkezésre áll.

Klímával felszerelt! Helyiségei: előszoba, konyha étkező sarokkal, egy szoba, és kádas fürdőszoba egyben a wc-vel. Csendes, zöld környezet, ingyenes parkolás jellemzi, a Pólus Center, a Tesco mindössze pár perc sétával elérhető. További előnye, hogy tartozik hozzá egy földszinti tároló is! Minimum egy évre bérelhető, maximum1-2 fő felnőtt részére, méretéből adódóan gyermekkel nem ideális.

Egy, kimondottan kistestű, és csendes kisállat hozható. Az ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul. Bérleti díj: 95.000 Ft + rezsi / hó, két havi kaució egy összegben szükséges! A közös ktg 6.670 Ft./hó, a víz és a villany fogyasztás alapján fizetendő. A fűtést és a víz melegítését távhő biztosítja egyedi méréssel. Csendes életvitelű bérlőt keresünk! Kábeltévé, Internet szolgáltató: T-com. 

Várjuk megtisztelő hívását

Tisztelt Érdeklődő!

 Az V. kerületben a Dunapart közvetlen közelében kiadó egy VI. emeleti 40m2-es lakás.

Bútorozatlanul és gépesítve (tűzhely, mikro, hűtő, mosógép rendelkezésre áll) várja új lakóját. Az ingaltan egy szobás, a konyha – étkezővel egy légtérben található. Előtérrel rendelkezik, a kádas fürdőszobától külön kapott helyet a toalett. Bérleti díj: 120.000 Ft +rezsi /hó, két havi kaució szükséges.

Maximum 2 fő számára ideális (egyik lehet gyermek), kisállat nem hozható, a dohányzás tilos! A havi közös költség 25.200 Ft, de ebben a korlátlan vízhasználat és a fűtés átalány is benne van! A szemétdíjat szintén tartalmazza. A villany külön, fogyasztás alapján fizetendő.

M2 metro, 2-es villamos, Dunapart a közelben. Használható a lakáshoz tartozó 4 m2-es tároló is!

Várjuk hívását!

Tisztelt Érdeklődő! 

Kiadó a VII. Izabella utcában egy felújított 39 m2-es magasföldszinti téglalakás.

Ikeá-s bútorokkal teljesen berendezett, és gépesített: Tűzhely, sütő, hűtő, mikro, mosógép, porszívó is a bérlemény részét képezi. A lakás egy előszobából, egy konyhából, egy szobából áll, a tároló gardróbként funkcionál, a fürdőszobája kádas. Bérleti díj: 130.000 Ft.+rezsi / hó, két havi kaució egy összegben szükséges. Minimum egy évre bérelhető, 1-2 fő felnőtt számára. Gyermek, kisállat nem hozható.

Fontos, hogy a dohányzás a lakásban, és a ház szabályai miatt a házban sem megengedett! Közös ktg: 8.500 Ft./hó a szemétdíjjal együtt, ezen felül a villanyt, és a vizet kell fogyasztás alapján fizetni. A meleg vizet és a fűtést is villany berendezések szolgáltatják, de az éjszakai áramnak köszönhetően a leghidegebb téli hónapban sem ment 16.000 Ft. fölé. (Gáz számla tehát nincs!)Kábeltévé, Internet: UPC, azaz Vodafone inaktív állapotban bent van a lakásban73, 76-os troli megállók 1 perc sétára találhatók. A körút 5, a Keleti pályaudvar 10 perc séta a lakástól. A ház lakói csendesek, így csendes életvitelű bérlőt keresünk.

Várjuk megtisztelő hívását!