Oldal kiválasztása

Kiadó -Ingatlanok

 Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a III. Szépvölgyi úton új építésű, portaszolgálatos házban (2005) egy födszinti, terasszal, és KERTKAPCSOLATTAL RENDELKEZŐ kiváló állapotú lakás.

Az ingatlan 45 m2 alapterületű, plusz kb. 4 m2 a terasz. Az alábbi helyiségekből tevődik össze: előszoba, étkezős konyha, nappali, külön nyíló hálószoba, kádas fürdő a toalettel.

Részben bútorozott, (képek szerint), és teljes körűen gépesített: tűzhely, új mosogatógép, mikrosütő, hűtőszekrény, új szárítós mosógép, LCD TV, és klímaberendezés!

A közös költség összege: 39.000 Ft/hó, amely tartalmazza az általános dolgokon túl a portaszolgálat működését, a szemétszállítás díját, a fűtés átalánydíját, és a víz melegítésének átalány díját is!

A vízfogyasztás külön fizetendő a mérőórák alapján, illetve a villany is. Kábeltévé, Internet: A lakásban bent van a UPC kábel, a leendő bérlő a saját igénye szerinti csomagot igényelhet a nevére.

Parkolás az utcán lehetséges, mely (jelenleg) ingyenes.

Bérleti díj: 150.000 Ft + rezsi / hó. Két havi kaució egy összegben szükséges!

Minimum egy évre bérelhető , maximum két fő felnőtt részére. Gyermek, kisállat nem hozható. A dohányzás a lakásban tilos!

Megbízható, leinformálható bérlők jelentkezését várjuk!

 Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a VII. kerületben a Keleti pályaudvartól 6 perc sétára a Nefelejcs utcában egy teljes körűen felújított téglalakás.

Az ingatlan 1 + 1 fél külön nyíló szobából áll, a konyhája étkezős, a fürdő egyben van a wc-vel. Bútorozva és gépesítve várja új lakóját. A nappali az utcára, a háló szoba a belső udvarra néz. A fűtése gáz konvektor, a meleg vizet villanybojler adja, vízórás, így valamennyi rezsi fogyasztás alapján fizetendő! A közös ktg. 9.200 Ft a szemétdíjat tartalmazza.

Kábeltévé, Internet: UPC, vagy szabadon választható. Minimum egy évre bérelhető max. 2 fő felnőtt részére, plusz egy kisebb gyermek nem akadály. Kisállat nem hozható. Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul.

Bérleti díj. 115.000 Ft +rezsi / hó, két havi kaució egy összegben szükséges!

Kiváló közlekedés, a Keleti p.u.-nál M2, M4, számos busz, troli, valamint Aréna Plaza, piac a közelben.

További előnye, hogy a lakáshoz tartozik egy saját zárható pincerekesz.

Várjuk megtisztelő hívását!

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan bemutatása a leendő bérlők számára díjtalan!

Kiadó a XIII. Révész utcában (2019-ben átadott) új építésű házban egy V. emeleti déli fekvésű, nagyon világos, redőnyös lakás!

Az ingatlan csendes, zöld, parkosított környezetben helyezkedik el a Tom Lantos sétány mellett, a Duna part közelében. A lakás 44 m2 alapterületű, amerikai konyhás étkezős nappali + egy hálószoba, kádas fürdőszoba, külön toalett tartozik hozzá.

Az erkély kellemes, tágas, 12 m2 alapterületű, és mindkét szobából nyílik erkélyajtó. Bútorozatlanul, de gépesítve (tűzhely, sütő, hűtő, mosogatógép van, mosógép nincs) várja új lakóját.

Bérleti díj: 170.000 Ft + rezsi / hó, két havi kaució egy összegben szükséges. Közös költség: 9.000 Ft / hó a szemétdíjjal együtt, a fűtés házközponti egyedi méréssel, a víz és a villany fogyasztás alapján fizetendő.

Kábeltévé, Internet szolgáltató: UPC. Minimum egy évre bérelhető, maximum 2 fő felnőtt részére. Gyermekkel nem ajánljuk, kisállat nem hozható. A dohányzás a lakásban tilos.

Parkolás az utcán lehetséges.

Várjuk megtisztelő hívását!

Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan! 

Kiadó a XIX. kerületben a Jókai utcában, egy teljes körűen felújított erkélyes panellakás. A VI. emeleti ingatlan 53 m2 alapterületű, 1 + 2 félszobás, valamennyi szoba külön nyílik.  

Tartozik hozzá egy előtér – étkező, egy konyha, kádas fürdőszoba, és külön toalett. A lakás bútorozatlan, de opcionálisan ágy kérhető. Részben gépesített: tűzhely, sütő, elszívó rendelkezésre áll, klímával felszerelt. Hűtő opcionálisan kérhető, mosógép nincs.

A bérlemény maximum 4 fő részére ideális, gyermek nem akadály. Továbbá maximum egy, kimondottan kistestű állat hozható (kutya vagy cica). A dohányzás a lakásban szigorúan tilos! Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul.

Bérleti díj: 150.000 Ft + rezsi /hó, kettő havi kaució egy összegben szükséges! Minimum egy évre bérelhető. A havi rezsi 40-45.000 Ft között mozog – a fogyasztás függvényében!

Közös költség: 13.400 Ft, a fűtés díja 10-11.000 Ft átalány, a szemétdíj 1.500 – 1900 Ft / hó, a gáz átalány 3 havonta kb. 4.500 Ft.

Vízórás, így a víz és a villany is fogyasztás alapján fizetendő. A parkolás az utcán ingyenes! M3 metró mindössze két megálló, Europark a közelben.

Számlaképes a bérlemény!

Megbízható, munkáltatói igazolással rendelkező bérlők jelentkezését várjuk!

 Tisztelt Érdeklődő!

Az ingatlan megtekintése a leendő bérlők számára díjtalan! 

Kiadó a XIII. frekventált részén a Béke tér közelében a Jász utcában egy 2020-ban átadott, eddig még soha nem lakott újépítésű lakás.

Az ingatlan V. emeleti, 51 m2-es, tartozik hozzá egy kb. 6 m2-es erkély is. Az egyik szoba amerikai konyha- étkező nappali, a másik a hálószoba. Teljes körűen bútorozott (kivéve ágy a hálóban, de ez opcionálisan kérhető), és gépesített: tűzhely, sütő, hűtőszekrény, mikro, és mosógép is rendelkezésre áll.

Minimum egy évre bérelhető, maximum 3 fő részére, ebből egy gyermek nem akadály. Semmilyen kisállat nem hozható, a dohányzás a lakásban tilos!

Bérleti díj: 160.000 Ft + rezsi /hó, kettő havi kaució egy összegben szükséges. Teremgarázsban parkolóhely bérelhető havi plusz 20.000 Ft-ért.

A közös költség 14.000 Ft / hó a szemétdíjjal, garázs bérlése esetén 16.000 Ft. / hó.

A fűtés és a víz melegítése házközponti egyedi méréssel, a víz és a villany is fogyasztás alapján fizetendő. Kábeltévé, Internet: Szabadon választható a leendő bérlő saját nevére.

Ideiglenes lakcímbejelentéshez a tulajdonos hozzájárul!

Megbízható, munkáltató igazolással rendelkező bérlők hívását várjuk!