Oldal kiválasztása

Médiamegjelenés

Albérlet-felügyelet a problémás lakók ellen . A szépen berendezett szobából semmi nem maradt, csak a koszos falak – vannak albérlők, akik nemcsak a fizetéssel maradnak el, de az ingóságokat is ellopják kiadott lakásból. Albérlet-felügyelők segíthetnek a problémás lakásbérlőkkel folytatott vitákban.

(OrientPress Hírügynökség) Tovább!

Több milliós adósságot hagyott hátra az albérlőt. Lelakott lakások, rohadó étel a hűtőben, eltűnt bútorok: vannak bérlők, akik így, vagy fizetés nélkül távoznak az albérletből.

(Info Kiskunfélegyháza) Tovább!

A lakáskiadás gyerekjátéknak tűnik, de sokszor évek, és nem egyszer milliós károk árán tanulják meg a tulajdonosok, hogy komoly lépéseket kell tenni, mielőtt bárkit beengednénk a lakásunkba. Mutatunk néhány fontos lépést, ha biztonságban szeretné tudni a kiadott lakását.

(Hirado.hu) Tovább!

Szinte már rendszeres, hogy a nem fizető bérlők ki is pakolják a lakásokat, de előtte még őrületbe kergetik a tulajdonosokat. A szépen berendezett szobából semmi nem maradt, csak a koszos falak – vannak albérlők, akik nem csak a fizetéssel maradnak el, de az ingóságokat is ellopják kiadott lakásból. Albérletfelügyelők segíthetnek a problémás lakásbérlőkkel folytatott vitákban.

(Kuruc.info) Tovább!

Rédei Zsolt

Érdeklődés birtokvitával, problémával kapcsolatban

06/30-725-0257 

Szenczi Katalin

Érdeklődés felügyeletre, kiadásra, eladásra

06/30-725-0224

Honfi Mónika

Meglévő kiadó és eladó ingatlanok

06/30-725-0175

Küldjön üzenetet