Oldal kiválasztása

Sikertörténetek

Elmondhatjuk, hogy folyamatossá vált cégünk megkeresése a problémás bérlőkkel kapcsolatosan, valamint a bérlemények felügyeletét illetően. Úgy gondoljuk méltán lehetünk büszkék arra, hogy az eddigi ügyeinkben kivétel nélkül segíteni tudtunk a bajba jutott lakás tulajdonosoknak a nemfizető és kiköltözni sem szándékozó bérlőikkel szemben. Meglátásunk szerint a két-három hónapos eljárások is elenyészőek a két-három éves bírósági procedúrákhoz képest. Kijelenthetjük, hogy lényegesen kevesebb idő alatt tudtunk és tudunk törvényesen eredményt produkálni. Minden egyes ügy nekünk is újabb kihívást jelent és ezért addig foglalkozunk vele, amíg a kívánt eredményt el nem érjük. 
 
Az alábbiakban példaértékként feltüntetünk néhány esetet:

Egy házaspár kiskorú gyerekkel nem fizetett és nem állt szándékukba kiköltözni az ingatlanból gyermekükre hivatkozva 

Fiatal férfi bérbe adta lakását egy házaspárnak, akiknek egy kiskorú gyermekük van. A bérleti díjjal és rezsivel adósságot halmoztak fel, de nem áll szándékukba kiköltözni az ingatlanból gyermekükre hivatkozva. Ezért kéri segítségünket az ügy megoldásában. Szerződéskötést követően a 18. napon a bérlő átgondolva cselekedeteit, átadta részünkre a lakás kulcsait és az elmaradt fizetési kötelezettségeivel hiánytalanul elszámolt felénk, így adósságmentesen távozott a lakásból.

Egy pár albérletben egy idő elteltével nem fizettett és több százezres havi bérleti díjat, valamint a rezsi költséget sem

Egy hölgy megkeresett bennünket, hogy kiadta villáját egy párnak, akik egy idő elteltével nem fizették a több százezres havi bérleti díjat, valamint a rezsi költségeket sem. Elmondta, hogy személyes találkozásaik vitába fulladnak és a bérlők tartozása folyamatosan növekszik. Kérte segítségünket az ügy megoldásában. Szerződéskötést követően 34 nap elteltével a hölgy újra birtokba vehette az ingatlanát, valamint a közel másfél milliós tartozásból, egymillió forint közeli összegben megegyezés született az adósság megfizetésére, melyet kiköltözéskor rendeztek is.

Egy hölgynek adta ki a lakást és ténylegesen több kisebbségi férfi és nő lakik a lakásban

Fiatal férfi kért tőlünk segítséget, aki papíron egy hölgynek adta bérbe a lakását, majd azzal szembesült, hogy ténylegesen több kisebbségi férfi és nő lakik a lakásban. A bérleti díjat és rezsi költségeket nem fizetik, tartozásuk már meghaladja a félmillió forintot. Ő többször próbált velük személyesen tárgyalni, de mivel fenyegetésbe kezdtek, így féltette testi épségét. Miután szerződést kötött cégünkkel, megkezdtük a probléma kezelését, majd ennek köszönhetően 46 nap elteltével a megbízónk visszakapta tőlünk lakását az új kulcsokkal együtt.

Egy fiatal pár bérli a lakást – a férfi külföldi állampolgár – és nem fizetik a rezsit

Megkeresett bennünket egy hölgy azzal a problémával, hogy ingatlanát 1 fiatal pár bérli – a férfi külföldi állampolgár – és nem fizetik a rezsit rendesen, ezért folyamatosan kapja a felszólító leveleket. Az ingatlant lelakják, és mikor személyesen felkeresi őket, akkor agresszívan lépnek fel vele szemben. Cégünkkel szerződést kötött, majd azonnal megkezdtük a szükséges lépéseket és a “fenyegetőző” személyek felkeresését. Ennek köszönhetően a pár 40 nap elteltével átadta az ingatlant jogos tulajdonosának.